Sledilne kategorije

Iz Java
Skoči na: navigacija, iskanje

Stran navaja sledilne kategorije, ki jih samodejno napolni programje MediaWiki. Njihova imena lahko spremenite s spreminjanjem ustreznih sistemskih sporočil v imenskem prostoru MediaWiki.

Sledilna kategorija Ime sporočila Merila za vključitev v kategorijo
Indeksirane straniindex-categoryStran vsebuje čarobno besedo __INDEX__ (in je v imenskem prostoru, ki dovoljuje to oznako) in posledično jo roboti indeksirajo, čeprav je drugače ne bi.
Neindeksirane straninoindex-categoryStran vsebuje čarobno besedo __NOINDEX__ (in je v imenskem prostoru, ki dovoljuje to oznako) in posledično je roboti ne indeksirajo.
Strani s prevelikim številom klicev na funkcijo razčlenjevalnika kodeexpensive-parserfunction-categoryStran vsebuje preveč dragih razčlenitvenih funkcij (npr. #ifexist). Glejte Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Strani z izpuščenimi argumenti predlogepost-expand-template-argument-categoryStran je večja od $wgMaxArticleSize po razširitvi argumentov predloge (nekaj v trojnih narekovajih, npr. {{{Foo}}}).
Strani, kjer je maksimalno število vključenih predlog preseženopost-expand-template-inclusion-categoryVelikost strani je po razširitvi vseh predlog več kot $wgMaxArticleSize, zato nekaterih predlog nismo razširili.
Skrite kategorijehidden-category-categoryKategorija vsebuje __HIDDENCAT__ v vsebini strani, kar ji preprečuje, da se po privzetem prikazuje v okvirju s povezavami na kategorije strani.
Strani s pretrganimi povezavami do datotekbroken-file-categoryStran vsebuje pokvarjeno povezavo na datoteko (povezavo na vključeno datoteko, ki ne obstaja).
Strani s prekoračenim številom vozliščnode-count-exceeded-categoryStran presega največje število vozlišč.
Strani s prekoračeno globino razširitveexpansion-depth-exceeded-categoryStran presega največjo globino razširitve.